tylko nie mów ze ty pamiętałaś :wink:
Regeneracja maglownicy O1 - Gdańsk i okolice
Zwiń
X
-
Wywołany do tablicy już daję info :diabelski_usmiech
Cytat bezpośredni z mojego wątku:
Zamówiłem zreanimowaną profesjonalnie sztukę w Auto Rege z Wałbrzycha i dziś już przyjechała.
Wygląda bardzo dobrze a jutro lub po jutrze wymiana.
Koszt takowej z nowymi drążkami (Kraft niestety) i osłonami 610 z przesyłką i fakturą + 200 kaucji za starą, którą im odeślę :roll:
Pozdro.O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
I jeszcze jedno.
Zamówiłem, przysłali razem z kwitami. Wymieniłem na spokojnie w swoim zaufanym warsztacie, a później spakowałem swojego starocia w kartonik, w którym przysłali zregenerowaną i dziś właśnie powinienem dostać zwrot kasy za kaucjęO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Re: Regeneracja maglownicy O1 - Gdańsk i okolice
Zamieszczone przez krzysiekjCzy ktoś może polecić jakiś warsztat, który profesjonalnie zregeneruje maglownicę w okolicach Gdańska, Elbląga? Czy jednak lepiej wydać 1500zł za oryginał?
założyłem tych przekładni już dobrych parę sztuk i z żadną nie ma i nie było problemówNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Re: Regeneracja maglownicy O1 - Gdańsk i okolice
I jeżdżą te maglownice dłużej już niż rok? Myślisz, że ta z allegro potrzyma chociaż z 5lat? Bo w 10 nie chce mi się wierzyć ;P
A co myślisz o tym?
która lepsza bo na tą dają 4 lata gwarancji
Zamieszczone przez DGWZamieszczone przez krzysiekjCzy ktoś może polecić jakiś warsztat, który profesjonalnie zregeneruje maglownicę w okolicach Gdańska, Elbląga? Czy jednak lepiej wydać 1500zł za oryginał?
założyłem tych przekładni już dobrych parę sztuk i z żadną nie ma i nie było problemów
Komentarz
-
-
Najstarsza którą zakładałem jeździ już ponad 6 lat i jakoś się zepsuć nie chce...
Zamieszczone przez krzysiekjA co myślisz o tym?
Podejrzewam, że są z jednej fabryki ale głowy nie dam...NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DGWNajstarsza którą zakładałem jeździ już ponad 6 lat i jakoś się zepsuć nie chce...
Zamieszczone przez krzysiekjA co myślisz o tym?
Podejrzewam, że są z jednej fabryki ale głowy nie dam...
Kwestia tylko którą wybrać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdykrzysiekj, mozesz jeszcze zapytać u Nagengasta czy ci zrobią
Komentarz
-
Komentarz